TemplateBanner

Det er mange mennesker som har bidratt til at vi i dag har dette vakre og funksjonelle huset, for å brukes både av Nittedal menighet og av alle som ønsker en vakker ramme rundt en familiebegivenhet eller en konsert etc.

I januar 2009 ble Kirkestuas venner stiftet og registret som en støttegruppe for Kirkestua. Noen sentrale personer under byggeprosessen dannet det første styret. Alle støttespillere gjennom disse årene ble satt på medlemslisten, med rett til å reservere seg.

Kirkestuas venner håper vi skal bli en sentral gruppe i det som skal foregå i Kirkestua av sosiale arrangementer, hjelp til arbeidet med stell av gravene for å tjene penger til driften, eller mange andre sosiale tiltak til beste for Kirkestua og alle som bor i Nittedal.

 

Det er fortsatt plass til flere i dette fellesskapet, ønsker du å være med å bidra, eller bare som støttemedlem, kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til styret i Kirkestuas Venner. Pr i dag: 90 medlemmer.

 

Birger W. Næss, leder (67 06 06 02)

Elisabeth Weum, sekretær (67 06 13 07)

Bjørg Aaraas, kasserer (67 07 76 06)

Turid Franck, styremedlem (67 07 92 52)

Maria Elisabeth Prestø, styremedlem (67 06 11 48)

Tor Spilling, styremedlem (99 25 79 89)

Som takk for all innsats for å reise Kirkestua krever vi ingen medlemskontingent!

 

Grasrotandelen

GRASROTANDELEN

Kirkestuas Venner har organisasjonsnummer 994926845. Husk å gi grasrotandelen til oss når du tipper eller spiller Lotto eller Joker. Da går 5% av innsatsen direkte til Kirkestuas Venner! Se hvordan du går frem 

- Tilbake til toppen av siden -