TemplateBanner

Det har skjedd store ting ved den gamle Nittedal kirke (fra 1869) sør i bygda vår. På dugnadsbasis er det reist en kirkestue i to etasjer på til sammen 750m2. Tomta grenser til kirkens parkeringsplass og kirkegården. Uten statlige eller kommunale midler, alt har skjedd gjennom privatpersoners givertjeneste, firmagaver og dugnadsinnsats. En stiftelse står som eier av bygningen og sørger for driften.

Hele huset er nå tatt i bruk! Det er et yrende liv i huset, for tiden øver tre kor (god akustikk), misjonsforeninger, babysang, samtale/sorggrupper, fester i kirkens regi, juletrefester, Hellige tre kongers fest, kirkekaffe, konserter og mye mye mer. Lokalene brukes også ofte av Nittedal kommune, til bisettelser, konferanser, kulturskole-konserter etc.Det arrangeres også Opera-aftener i huset.

Lokalene har blitt særlig attraktive til brylluper, konfirmasjoner, familiefester, så bestillinger ligger inne for lang tid fremover. Men det er fortsatt lov å spørre, kanskje DIN dato er ledig til DIN fest!

Mange velger Borghild Rud-salen til minnestunder etter begravelser, salen kan dekkes til mer enn 100 personer, og parkeringsplassen er romslig like ved kirken.

Den nye Speilsalen i underetasjen har blitt meget fin og kan dekkes til 60-65 personer.

Booking skjer nå til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 67 05 90 48

Se våre utleiepriser

 

Kirkestua

Selve ”Storstua” i bygget heter Borghild Rud-salen, oppkalt etter Nittedals kunstneren som så mange kjenner og har et forhold til. Et av hennes kjente serigrafier, Nittedal kirke med to barn i forgrunnen, skal skaffe oss kapital til et flygel i denne salen, og de er til salgs gjennom Stiftelsen.

cimg0143

Storstua er velegnet til minnesamvær ved begravelser, ved dåps-, konfirmasjons- og bryllupsfester, konserter, utstillinger etc. Alle kan bruke lokalene, også som seremonirom, uansett trossamfunn. Pensjonister, barn, unge og voksne får her tjenelige lokaler. Også et ”Stille rom” vil være tilgjengelig for de som søker litt ro til ettertanke i hverdagen.

Et vakkert, funksjonelt bygg med Romerikets flotteste beliggenhet!

 

 >> Se hva vi kan tilby i huset

- Tilbake til toppen av siden -